Luxe Chalet zwembad

Kotschach-Mauthen 15gr. 7:00 uur 7 september:  Allemaal opgelet!!! De verwachting is dat aankomende winter 2021-2022 de vraag naar vakantiewoningen in de Alpen zeer groot zal zijn. Het is dan ook niet onverstandig om tijdig te reserveren. Tijdens de schoolvakanties zal het zeker moeilijk gaan worden de juiste accomodatie te vinden. Ook is het aannemelijk dat er meer vraag zal zijn buiten de schoolvakanties. Dus weet u nu al of en wanneer u wintersport wenst te gaan wacht dan niet met boeken. U kunt meekijken vanaf de webcam van het zwembad de Aquarena. Kijk hier naar een vergrote afbeelding. Links op de foto ziet u chalet Giusto. Like onze facebook pagina en wordt als eerste geinformeerd over het laatste nieuws in de regio. GA NAAR RESERVEREN EN KIJK VOOR BESCHIKBAARHEID.

Webcam Chalet Giusto

Webcam in winter Chalet Giusto: Actueel beeld vanaf het balkon genomen van chalet Giusto direct op de piste (afstand 20 meter). Elke vrijdagochtend meekijken van het diploma skien van de kinderen. In de winter kunt u u kinderen en of kleinkinderen aanmoedigen vanaf het balkon. Klik op de link of foto voor een uitvergroot beeld. BOEK NU VOOR DE WINTER  VAN  2022.
Kotschach panorama vakantiewoning chalet luxe-chalet Klik op deze link om Kotschach-Mauthen in 3D te kunnen zien: Om een betere indruk te krijgen van Kotschach-Mauthen en haar omgeving kunt u via deze link zien wat er allemaal te doen is. Het zwembad de Aquarena, De skischool, Het eissportzentrum, de Plockenpass en nog veel meer prachtige beelden. Je kunt inzoomen en uitzoomen en daarnaast het in volledige schermgrote bekijken.
Kötschach, wintersport, Nassfeld, Millennium Express, chalet aan de piste Klik hier voor Nassfeld in 3D:  Het skigebied Nassfeld grenst aan Italië en is door het moderne liftnetwerk een grote wijde gebied, met 110km aan piste. Met de langste gondel van europa de Millennium Express wordt u tot 2020 m boven de zeespiegel meegenomen, door dit systeem zijn lange wachttijden verleden tijd. Een plus punt van het skigebied Nassfeld zijn de zon uren. De hoeveelheid aan rode skipistes maakt Nassfeld een liefhebber voor de gevorderde skieërs en snowboarders. Voor de beginnende is er zo'n 30 km aan pistes voor hen in Nassfeld. Ook de snowboarders zijn niet vergeten in skigebied Nassfeld, Naast de brede pistes is er het Snowcrosspark waar er naast halfpipes en quarterpipes ook een hindernisparcours is aangelegd. Ski arena Nassfeld zal u verliefd doen maken en u een wintersport bezorgen om niet te vergeten! Nassfeld Live
Mountainbikereizen Luxe Chalet Georganiseerde Mountainbike reizen: Wij zijn volop bezig om georganiseerde reizen te gaan aanbieden voor mountainbikers. De omgeving van onze vakantiehuizen is het mekka voor de recreatieve en fanatieke mountainbiker. In september van 2019 jaar staat de reis op de agenda. In deze reis zullen we de routes en alle mogelijkheden die deze omgeving biedt goed bestuderen. We richten ons voornamelijk op kleine groepen. Zo zal deze reis speciaal worden afgestemd voor bedrijven, familie en vrienden. De combinatie van inspanning, avontuur en gezelligheid vormen de basis van de door ons georganiseerde reizen. Wanneer je geintresseerd bent stuur een email naar info@luxe-chalet.nl.
Luxe Chalet wintersportreizen Georganiseerde wintersport reizen 2021: Voor het aankomende winterseizoen gaat Luxe Chalet wederom wintersportreizen naar Kötschach-Mauthen organiseren. Afgelopen  winterseizoen hebben wij twee keer een reis georganiseerd. Na twee zeer geslaagde weken willen wij voor het winterseizoen van 2020 meerdere reizen gaan organiseren. Heeft u zelf wensen om met een grotere groep een reis te organiseren. Neem contact met ons op. Houd onze website goed in de gaten. Verdere informatie volgt snel.
chalet, Weissensee, 8 persoons, skischool, schaatsen, alternatieve elfstedentocht Weissensee 2020: Het voorlopige programma van 2020 is bekend. Vanaf dinsda 21 januari 2020 t/m zaterdag 2 februari 2020 worden de jaarlijkse kampioenschappen waaronder de wereldberoemde alternatieve elfsteden tocht voor wedstrijdrijders verreden. Dit jaarlijkse terugkerende evenement is een absolute aanrader om bij te wonen.  De Weissensee is vanuit Kötschach-Mauthen in +/- 35 autominuten zeer goed te bereiken. Gecombineerd met u wintersportvakantie in deze periode een uitstekende mogelijkheid om als deelnemer of toeschouwer dit evenement bij te wonen. De Oostenrijkse gastvrijheid aangevuld met duizenden gezellige Nederlanders zijn garantie voor elk jaar weer een fantastisch feest.
reizen, skicentrum, luxe chalet, 8 persoons, 6 persoons Skicentrum Heemskerk: Een goede voorbereiding is het halve werk. De voorbereiding op alles wat met wintersport te maken heeft, is de specialiteit van skicentrum Heemskerk. Onze ski-en snowbordlessen zijn zowel geschikt voor beginners als ver gevorderden. In onze store bieden wij de grootste collectie ski's en skischoenen van Noord-Holland aan. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van schoenen voor elke voet en in het oplossen van problemen met 'lastige voeten'. Als één van de weinigen in de Benelux hebben wij in onze werkplaats een Montana Ski Tuning machine staan. Deze 'state of the art' tuningsrobot zorgt ervoor dat je ski's makkelijker draaien en grip geven op ijs als nooit te voren.