Luxe Chalet zwembad

Kotschach-Mauthen 25 september 8:00 uur: Heerlijk nazomer weer. De temperatuur loopt in de middag op tot boven de 20 graden. In de avond koelt het af naar 10 graden. na het weekeinde meer kans op regen. U kunt meekijken vanaf de webcam van het zwembad de Aquarena. Kijk hier naar een vergrote afbeelding. Links op de foto ziet u chalet Giusto. Like onze facebook pagina en wordt als eerste geinformeerd over het laatste nieuws in de regio. Ga naar reserveren en boek nu al voor u wintersport of zomervakantie van 2024!!!

Webcam Chalet Giusto

Webcam Chalet Giusto. Na het weekeinde ook hier een ander weerbeeld met zomerse temperaturen en veel zon. Actueel beeld vanaf het balkon van chalet Giusto direct op de piste (afstand 20 meter). In de winter kunt u elke vrijdagochtend meekijken van het diploma skien van de kinderen. Ook kunt u u kinderen en of kleinkinderen aanmoedigen vanaf het balkon. Klik op de link of foto voor een uitvergroot beeld.

Kotschach panorama vakantiewoning chalet luxe-chalet 

Klik op deze link om Kotschach-Mauthen in 3D te kunnen zien: Om een betere indruk te krijgen van Kotschach-Mauthen en haar omgeving kunt u via deze link zien wat er allemaal te doen is. Het zwembad de Aquarena, De skischool, Het eissportzentrum, de Plockenpass en nog veel meer prachtige beelden. Je kunt inzoomen en uitzoomen en daarnaast het in volledige schermgrote bekijken.

Kötschach, wintersport, Nassfeld, Millennium Express, chalet aan de piste

Klik hier voor Nassfeld in 3D:  Het skigebied Nassfeld grenst aan Italië en is door het moderne liftnetwerk een grote wijde gebied, met 110km aan piste. Met de langste gondel van europa de Millennium Express wordt u tot 2020 m boven de zeespiegel meegenomen, door dit systeem zijn lange wachttijden verleden tijd. Een plus punt van het skigebied Nassfeld zijn de zon uren. De hoeveelheid aan rode skipistes maakt Nassfeld een liefhebber voor de gevorderde skieërs en snowboarders. Voor de beginnende is er zo'n 30 km aan pistes voor hen in Nassfeld. Ook de snowboarders zijn niet vergeten in skigebied Nassfeld, Naast de brede pistes is er het Snowcrosspark waar er naast halfpipes en quarterpipes ook een hindernisparcours is aangelegd. Ski arena Nassfeld zal u verliefd doen maken en u een wintersport bezorgen om niet te vergeten! Nassfeld Live

Mountainbikereizen Luxe Chalet

Georganiseerde Mountainbike reizen: Wij zijn volop bezig om weer een georganiseerde reis te gaan aanbieden voor mountainbikers. De omgeving van onze vakantiehuizen is het mekka voor de recreatieve en fanatieke mountainbiker. In september van 2024 jaar staat de reis op de agenda. In deze reis zullen we de routes en alle mogelijkheden die deze omgeving biedt goed bestuderen. We richten ons voornamelijk op kleine groepen. Zo zal deze reis speciaal worden afgestemd voor bedrijven, familie en vrienden. De combinatie van inspanning, avontuur en gezelligheid vormen de basis van de door ons georganiseerde reizen. Wanneer je geintresseerd bent stuur een email naar info@luxe-chalet.nl  of luxechaletoostenrijk@gmail.com 

Luxe Chalet wintersportreizen

Georganiseerde wintersport reizen 2024: Voor het aankomende winterseizoen gaat Luxe Chalet wederom wintersportreizen naar Kötschach-Mauthen organiseren. Afgelopen  winterseizoen hebben wij twee keer een reis georganiseerd. Na twee zeer geslaagde weken willen wij voor het winterseizoen van 2024 meerdere reizen gaan organiseren. Heeft u zelf wensen om met een grotere groep een reis te organiseren. Neem contact met ons op. Houd onze website goed in de gaten. Verdere informatie volgt snel.

chalet, Weissensee, 8 persoons, skischool, schaatsen, alternatieve elfstedentocht

Weissensee 2024: Het voorlopige programma van 2024 is bekend. Vanaf dinsdag 24 januari 2024 t/m vrijdag 3 februari 2024 worden de jaarlijkse kampioenschappen waaronder de wereldberoemde alternatieve elfsteden tocht voor wedstrijdrijders verreden. Dit jaarlijkse terugkerende evenement is een absolute aanrader om bij te wonen.  De Weissensee is vanuit Kötschach-Mauthen in +/- 35 autominuten zeer goed te bereiken. Gecombineerd met u wintersportvakantie in deze periode een uitstekende mogelijkheid om als deelnemer of toeschouwer dit evenement bij te wonen. De Oostenrijkse gastvrijheid aangevuld met duizenden gezellige Nederlanders zijn garantie voor elk jaar weer een fantastisch feest.

reizen, skicentrum, luxe chalet, 8 persoons, 6 persoons

Skicentrum Heemskerk: Een goede voorbereiding is het halve werk. De voorbereiding op alles wat met wintersport te maken heeft, is de specialiteit van skicentrum Heemskerk. Onze ski-en snowbordlessen zijn zowel geschikt voor beginners als ver gevorderden. In onze store bieden wij de grootste collectie ski's en skischoenen van Noord-Holland aan. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van schoenen voor elke voet en in het oplossen van problemen met 'lastige voeten'. Als één van de weinigen in de Benelux hebben wij in onze werkplaats een Montana Ski Tuning machine staan. Deze 'state of the art' tuningsrobot zorgt ervoor dat je ski's makkelijker draaien en grip geven op ijs als nooit te voren.