Luxe Chalet zwembad

Kotschach-Mauthen 17 juli 8:00 uur: Aankomende hgeerlijk zomer weer. Zondag kans op wat regen. In september nog 2 weken vrij. U kunt meekijken vanaf de webcam van het zwembad de Aquarena. Kijk hier naar een vergrote afbeelding. Links op de foto ziet u chalet Giusto. Like onze facebook pagina en wordt als eerste geinformeerd over het laatste nieuws in de regio. Ga naar reserveren en boek nu u zomervakantie of al uw wintersportvakantie van 2025!!! 

Webcam Chalet Giusto

Webcam Chalet Giusto. Actueel beeld vanaf de webcam van chalet Giusto. Afstand van het Chalet Giusto naar de piste 20 meter/ In de winter kunt u elke vrijdagochtend meekijken van het diploma skien van de kleintjes. U kunt zelfs de kleintjes aanmoedigen vanaf het balkon. Klik op de link of foto voor een uitvergroot beeld.

Kotschach panorama vakantiewoning chalet luxe-chalet

Klik op deze link om Kotschach-Mauthen in 3D te kunnen zien: Om een betere indruk te krijgen van Kotschach-Mauthen en haar omgeving kunt u via deze link zien wat er allemaal te doen is. Het zwembad de Aquarena, De skischool, Het eissportzentrum, de Plockenpass en nog veel meer prachtige beelden. Je kunt inzoomen en uitzoomen en daarnaast het in volledige schermgrote bekijken.

Kötschach, wintersport, Nassfeld, Millennium Express, chalet aan de piste

Klik hier voor Nassfeld in 3D:  Het skigebied Nassfeld grenst aan Italië en is door het moderne liftnetwerk een grote wijde gebied, met 110km aan piste. Met de langste gondel van europa de Millennium Express wordt u tot 2020 m boven de zeespiegel meegenomen, door dit systeem zijn lange wachttijden verleden tijd. Een plus punt van het skigebied Nassfeld zijn de zon uren. De hoeveelheid aan rode skipistes maakt Nassfeld een liefhebber voor de gevorderde skieërs en snowboarders. Ook de snowboarders zijn niet vergeten in skigebied Nassfeld, Naast de brede pistes is er het Snowcrosspark waar er naast halfpipes en quarterpipes ook een hindernisparcours is aangelegd. Ski arena Nassfeld zal u verliefd doen maken en u een wintersport bezorgen om niet te vergeten! Nassfeld Live

Mountainbikereizen Luxe Chalet

Georganiseerde Mountainbike reizen: Wij zijn volop bezig om weer een georganiseerde reis te gaan aanbieden voor mountainbikers. De omgeving van onze vakantiehuizen is het mekka voor de recreatieve en fanatieke mountainbiker. In september van 2024 jaar staat de reis op de agenda. In deze reis zullen we de routes en alle mogelijkheden die deze omgeving biedt goed bestuderen. We richten ons voornamelijk op kleine groepen. Zo zal deze reis speciaal worden afgestemd voor bedrijven, familie en vrienden. De combinatie van inspanning, avontuur en gezelligheid vormen de basis van de door ons georganiseerde reizen. Heb je interesse stuur een email naar luxechaletoostenrijk@gmail.com 

Luxe Chalet wintersportreizen

Georganiseerde wintersport reizen 2025: Voor het aankomende winterseizoen gaat Luxe Chalet wederom wintersportreizen naar Kötschach-Mauthen organiseren. In voorgaande jaren hebben wij met groot succes meerdere wintersportreizen georganiseerd. Wij willen dit weer oppakken voor het winterseizoen van 2025. Heeft u zelf wensen om met een grotere groep een reis te organiseren. Neem contact met ons op. .

chalet, Weissensee, 8 persoons, skischool, schaatsen, alternatieve elfstedentocht

Weissensee 2025: Het voorlopige programma van 2025 is bekend. Vanaf dinsdag 21 januari 2025 t/m vrijdag 31 januari 2025 worden de jaarlijkse kampioenschappen waaronder de wereldberoemde alternatieve elfsteden tocht voor wedstrijdrijders verreden. Dit jaarlijkse terugkerende evenement is een absolute aanrader om bij te wonen.  De Weissensee is vanuit Kötschach-Mauthen in +/- 35 autominuten zeer goed te bereiken. Gecombineerd met u wintersportvakantie in deze periode een uitstekende mogelijkheid om als deelnemer of toeschouwer dit evenement bij te wonen. De Oostenrijkse gastvrijheid aangevuld met duizenden gezellige Nederlanders zijn garantie voor elk jaar weer een fantastisch feest.

reizen, skicentrum, luxe chalet, 8 persoons, 6 persoons

Skicentrum Heemskerk: Een goede voorbereiding is het halve werk. De voorbereiding op alles wat met wintersport te maken heeft. Hier kun je bijna het hele jaar lessen. trainen om alle vaardigheden te leren en of om je conditie op peil te houden. De ski-en snowbordlessen die bij Skicentrum gegeven worden zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.